Kiürítették a Széchenyi fürdő állomást

Tüzet nem találtak, de füstölt a kisföldalatti - kiürítették az állomást

Hőkamerákkal is átvizsgálták a kocsikat, ám tűzre utaló jelet nem találtak.

2014.11.07 08:10MTI

Kiürítették a kisföldalatti vonalán a Széchenyi fürdő állomást péntek reggel, mert füstölt egy szerelvény - tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: nem sérült meg senki, a füstölés pedig megszűnt, miután a tűzoltók áramtalanították a Mexikói út felől érkező szerelvényt. Ezt követően hőkamerákkal is átvizsgálták a kocsikat, ám tűzre utaló jelet nem találtak - közölte.

A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Mexikói út és az Oktogon között pótlóbuszok viszik az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.