Brutális

Jogerősen életfogytiglan az anyját és nagyanyját megölő fiatalembernek

Jogerősen is életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta kedden meghozott döntésével a Győri Ítélőtábla azt a dorogi fiatalembert, aki két éve egy vita során bozótvágó késsel és kalapáccsal megölte anyját és nagyanyját.

2014.11.04 11:52MTI

Kovács Tamás tanácsvezető bíró a szóbeli indoklás során elmondta: elutasították az ügyészség azon indítványát, hogy tényleges életfogytiglanit szabjanak ki a férfira.

A bíróság helyben hagyta a Tatabányai Törvényszék döntését abban a tekintetben is, hogy a vádlott legkorábban 35 év múlva helyezhető feltételesen szabadlábra.

A cél ugyan a társadalom védelme, de nem lehet egy, tette idején 21. életévét sem betöltő embertől elvenni a szabad élet esélyét - mondta Kovács Tamás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.