Baján

Bozótvágóval támadt rá a négyfős társaságra

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Gábor 32 éves bajai lakos ellen.

2014.01.19 11:10ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. január 19-én 22 órakor Baja belvárosában, a Kodály Zoltán téren előzetes szóváltást követően a gépkocsijából elővett egy bozótvágó kést, majd azzal rátámadt egy négyfős csoportra, amelynek tagjai megijedtek és elfutottak a helyszínről.

Menekülésük közben egy járőrszolgálati feladatot ellátó rendőrtől kértek segítséget, aki a helyszín közelében, néhány percen belül elfogta a terheltet.

Sz. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a nyomozók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.