Senki nem sérült meg

Vonattal ütközött egy autó Győr közelében

A fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba egy autó, amely a Sopronból Budapest felé közlekedő gyorsvonat egyik személykocsijának ütközött.

2014.11.03 11:54MTI

Újraindult a vasúti forgalom a Győr-Sopron vonalon, Ikrénynél, ahol kevéssel 11 óra után vonatnak ütközött egy személyautó - közölte a vonalat üzemeltető GYSEV szóvivője az MTI-vel hétfőn kora délután.

Rázó László korábban elmondta: a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a vasúti átjáróba egy autó, amely a Sopronból Budapest felé közlekedő gyorsvonat egyik személykocsijának ütközött.

Hozzátette: a balesetben senki nem sérült meg, de a helyszínelés végéig áll a vonatforgalom az érintett szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.