UN 1384

Ráfizethetnek a tolvajok: veszélyes anyagot tartalmazó hordót loptak

A hordóban nátrium-hipodiszulfit van, amely gyúlékony, gőze mérgező, valamint égési sérülést okoz. A zsákban 25 kilogramm bórsav van.

2014.10.13 12:02MTI

Elloptak egy veszélyes anyagot tartalmazó fémhordót hétfő hajnalban egy Gyálon parkoló teherautóról, a rendőrség azt kéri, hogy aki megtalálja, az semmiképpen ne nyissa ki, hanem azonnal hívja az ingyenes 107-es vagy 112-es segélyhívó számot.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján azt közölte: az ismeretlen tettes a teherautóról egy 50 literes fémhordót és egy fehér textilzsákot lopott el. A hordó zöld színű, a teteje fehér, az oldalán az UN 1384 felirat olvasható egy fehér címkén. A hordóban nátrium-hipodiszulfit van, amely gyúlékony, gőze mérgező, valamint égési sérülést okoz. A zsákban 25 kilogramm bórsav van.

A Dabasi Rendőrkapitányság az ügyben lopás miatt folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.