A kórházban vesztette életét

Meghalt a 48-as főúton elgázolt asszony

A mentők kórházba vitték, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

2014.10.10 18:08MTI
freedigitalphotos.net/koko-tewan

A kórházban meghalt az a nő, akit pénteken Haláp és Nagycsere között elütött egy autó a 48-as főúton - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.

Korábbi tájékoztatásuk szerint egy román rendszámú személygépkocsi Debrecen felől Vámospércs irányába tartott, és elütötte az úttesten a 61 éves hajdúböszörményi nőt.

Az asszonyt a mentők kórházba vitték, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

A baleset miatt az utat teljes szélességében lezárták Haláp és Nagycsere között. Előbb félpályán, rendőri irányítással indulhatott meg a forgalom, majd megszüntették a félpályás útlezárást is - közölte a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.