Gáz volt

Gázömlés miatt Kunhegyesen több épületet kiürítettek - frissítve!

Elvágtak egy gázvezetéket a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kunhegyesen, a gázömlést már megszüntették.

2014.10.09 15:15MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő, S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a közelben lévő épületekből 46 embert kísértek biztonságos helyre, köztük egy óvodából 12 kisgyereket.

A 34-es számú főút érintett szakaszát lezárták, a helyszínre a kunhegyesi önkormányzati tűzoltók vonultak ki.

16:05 - Visszatérhettek az épületekbe az emberek Kunhegyesen a gázömlés megszüntetése után

Miután az elvágott vezetéket kizárták az ellátórendszerből, és megszűnt a gázömlés Kunhegyesen, az embereket visszaengedték a környező épületekbe - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő csütörtökön.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a 34-es főút érintett szakaszán a teljes útzárat feloldották, félpályán megindult a forga

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.