Gázvezetéket vágott a munkagép

Legalább 30 embernek el kell hagynia otthonát Borsodnádasdon

Gázvezetéket vágott el egy munkagép Borsodnádasdon kedd kora délután, legalább harminc embernek el kell hagynia otthonát, a 25-ös számú főút érintett szakaszát lezárták.

2014.10.07 15:11MTI

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint az ózdi hivatásos tűzoltók már a helyszínen, a Kossuth Lajos utcában vannak, és megpróbálják minimálisra csökkenti a gázszivárgást.

Várják a gázszolgáltató szakembereit, mindeközben ötvenméteres körzetben megkezdték a környék kiürítését. Ez tizenkét lakóház harminc lakóját érinti. A Kossuth Lajos utca a 25-ös szám főút része, így az utat teljesen lezárták a forgalom elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.