Minden előzmény nélkül

Hátba szúrta apját egy fiatal férfi Zalaegerszegen

A 22 éves tettes minden előzmény nélkül egy 12 centiméteres konyhakéssel vesetájékon szúrta az apát. A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

2014.10.06 16:29MTI

Hátba szúrta apját egy 22 éves férfi Zalaegerszegen - közölte hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az 50 éves férfi két fiával együtt családi névnapozáson vett részt egyik rokonuknál, és éjszaka értek haza. Lefekvéshez készülődtek, amikor az idősebb fiútestvér hangos szóváltásba keveredett édesapjával.

A vitázókat a harmadik testvér, a férfi lánya próbálta csitítani, a fiatalabb, 22 éves fiú minden előzmény nélkül egy 12 centiméteres konyhakéssel vesetájékon szúrta az apát. A férfihoz a gyermekei hívtak mentőt.

A férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 22 éves fiú a rendőröknek nem tett vallomást. A rendőrök súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.