Vasút

Gázolás miatt késtek a vonatok a hatvani és a pusztaszabolcsi vonalon

A Hárosnál elgázolt ember túlélte a balesetet.

2014.10.03 07:10MTI

Elgázolt egy embert a hatvani személyvonat Kőbánya felső és Rákos között a nyíltvonali pályaszakaszon csütörtök este nem sokkal tíz óra előtt - közölte a Mávinform.

A közlemény szerint a baleset miatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhettek ezen a szakaszon, ezért 15-20 perces késésekkel kellett számolni a késő esti órákban a Budapest-Hatvan vasútvonalon.

A Keleti pályaudvarról Hatvanba tartó gázoló vonatnak a helyszínelés befejezéséig várakoznia kellett. Az elgázolt ember a vonatszerelvény alá került.

A körülmények miatt a katasztrófavédelem közreműködésével az utasokat egy másik vonatba szállították át a nagyobb késések elkerülése érdekében.

A Budapest-Pusztaszabolcs vasútvonalon, Hárosnál történt balesetnél ekkor még mindig helyszíneltek, a pusztaszabolcsi vonat már csaknem két órát késett.

Ott elsodort egy embert Háros és Nagytétény-Diósd állomás között a pusztaszabolcsi személyvonat csütörtök este.

A közlemény szerint a baleset miatt a vonatok csak az egyik vágányon közlekedhettek.

A Déli pályaudvarról Pusztaszabolcsra tartó gázoló vonatnak a helyszínelés befejezéséig várakoznia kellett. Az elgázolt ember túlélte a balesetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.