Eljárás indult ellenük

60 éves kendertermesztőket fogtak Borsodban

Kábítószer alapanyagának minősülő indiai kendert termesztett Füzérkomlós külterületén két férfi, kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult ellenük.

2014.09.30 17:20MTI

Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a 60 éves sárospataki és a vele egyidős debreceni férfi egy tanya területén több száz tő indiai kendert termesztett és levágva egy istállóban szárított.

A rendőrök a levágott növényt lefoglalták, a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki. A debreceni férfit őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.