Az egyik felborult

Kamionok ütköztek Zsámbéknál - torlódás az M1-esen

A törökbálinti tűzoltók áramtalanították a járműveket, s felitatták a kifolyt üzemanyagot, a felborult kamion műszaki mentését a jármű tulajdonosa végzi majd el.

2014.09.29 15:52MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

Két kamion ütközött össze az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Zsámbék közelében, a baleset miatt torlódás alakult ki - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője és az Útinform hétfő délután az MTI-vel. Csámpai Attila tájékoztatása szerint az élelmiszert szállító egyik kamion felborult, sofőrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A másik, üres kamion vezetője nem sérült meg. A törökbálinti tűzoltók áramtalanították a járműveket, s felitatták a kifolyt üzemanyagot, a felborult kamion műszaki mentését a jármű tulajdonosa végzi majd el.

Az M1-es érintett szakaszán egy sávon halad a forgalom - tette hozzá a szóvivő. A sztráda 23-as kilométerszelvényénél történt karambol miatt körülbelül háromkilométeres kocsisor torlódott fel, érdemes kerülni - közölte az Útinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.