Lezárnak egy forgalmas útszakaszt

Komoly torlódások várhatók Nagykanizsán

Burkolatfelújítás miatt hétfőtől öt napra lezárják Nagykanizsán a 7-es főút Magyar utcai kereszteződését és egyik útszakaszát, a jelentős járműforgalom miatt komoly torlódások várhatók a környékbeli utcákban is.

2014.09.25 08:51MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szóvivője elmondta: szeptember 29. és október 3. között zárják le Nagykanizsa belterületén a 7-es számú főút és a Magyar utca körforgalmú csomópontját, valamint a Magyar utca egy szakaszát a Lukoil benzinkút és a Lámpagyári utca között. A lezárt útszakaszt a Dózsa György utca - Kinizsi utca - Űrhajós utca útvonalon lehet elkerülni, ezt terelőtáblák is jelezik majd.

A hétfőtől péntekig tartó munkavégzések idején a 7-es számú főút forgalma csak váltakozó irányban, kézi forgalomirányítás és 30 kilométeres sebességkorlátozás mellett haladhat.

A közútkezelő tájékoztatása szerint a korlátozások miatt jelentős torlódások alakulhatnak ki a lezárt útszakaszok környékén.

A forgalomterelés az autóbuszok közlekedését is érinti, így az autóval vagy busszal közlekedőknek is hosszabb menetidővel kell számolniuk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.