Földomlás

5 kilométeres sebességgel mehetnek a vonatok

Helyreállt a vasúti közlekedés a Pilisvörösvár - Esztergom vonalon, ahol korábban földomlás miatt szünetelt a vonatforgalom.

2014.09.27 14:03MTI

A Mávinform sajtóügyeletese, Both Ferenc elmondta, hogy a földomlás melletti szakaszon 5 kilométeres, csökkentett sebességgel közlekedhetnek a szerelvények, azonban ez nem okoz késéseket.

A menetrend helyreállt és már nem kell az utasoknak buszra átszállniuk Pilisvörösvár és Piliscsaba között - mondta a sajtóügyeletes.

A vasúti és a közúti forgalmat szombaton hajnalban állították le Pilisvörösváron, miután az épülő vasúti csomópont területén, a 10-es főút szomszédságában beomlott egy támfal.

A hatóságok azt közölték, hogy várhatóan három napig le lesz zárva a 10-es főút érintett szakasza és a Volán- buszok is kerülő úton közlekednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.