A kisfiút a kórház lépcsőfordulójában találták meg

Törölközőbe csavart csecsemőt találtak Miskolcon

Egy 3.600 grammos kisfiút találtak törölközőbe csavarva egy lépcsőfordulóban szerda délután a miskolci Semmelweis kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályának ideiglenes, diósgyőri telephelyén - tudatta Koleszár Lajos, a Semmelweis kórház igazgató-főorvosa.

2008.09.03 19:38MTI

Mint mondta, a pár napos csecsemőt még megvizsgálják, de ránézésre egészségesnek tűnik. Állapota rendezettnek mondható - tette hozzá. A kisfiú megtalálásáról és annak körülményeiről értesítették a rendőrséget - jelezte. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek azt mondta: este hat óra körül érkezett a bejelentés a csecsemőről, amely szerint az újszülöttet a diósgyői kórház korábbi traumatológiai osztályának - jelenleg ez a szülészet helye - lépcsőfordulójában találták meg. A miskolci rendőrkapitányság forrónyomos csoportja vizsgálja az eset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.