Aki tud valamit, jelentkezzen

Keresik a 16 éves biciklis lányt elütő traktorost

Az ismeretlen sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a kecskeméti baleset helyszínéről.

2014.09.24 11:54ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 24-én 7 óra 20 perckor, egy kék színű Mountain Bike típusú kerékpárral közlekedett egy 16 éves lány Kecskeméten, a Műkert sétányon a Kuruc tér irányába, amikor egy vele azonos irányba haladó, ismeretlen forgalmi rendszámú traktor eddig tisztázatlan körülmények között elütötte őt - írja a police.hu.

A traktor ismeretlen vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt. A sértett a baleset következtében megsérült.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a baleset bekövetkezését vagy az ismeretlen személyről bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.