Mávinfó

Késések, vágányzár: kedd reggeli fennakadások

Gyékényes-Murakeresztúr-Nagykanizsa és Budapest-Győr szakaszon vasúttal közlekedni kívánók, figyelem!

2014.09.23 07:52MTI

Nem jár a vonat a Gyékényes-Murakeresztúr-Nagykanizsa szakaszon, mert a levonult árhullám és a korábbi heves esőzések okozta károkat javítják.

A tájékoztatás szerint a vasúti pálya menti partoldal annyira megrongálódott, hogy az a közlekedés biztonságát veszélyeztette.

A felújítás miatti vágányzár főként a Dombóvár-Kaposvár-Nagykanizsa, a Barcs-Nagykanizsa, a Szombathely-Pécs, illetve a Sopron-Pécs viszonylatban közlekedő vonatok utasait, illetve az Agram nemzetközi InterCity vonatpár utasait érinti, Gyékényes és Nagykanizsa között vonatpótló buszokkal kell utazniuk.

Az átszállások miatt az utazási idő is megnőhet 20-30 perccel.

Elromlott az almásfüzitői állomás vasúti jelző- és biztosítóberendezése kedd reggel, ezért 20-30 perces késésekre kell számítani a Budapest-Győr vonalon.

A szakemberek dolgoznak a berendezés helyreállításán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.