Mávinform

Műszaki hiba miatt késések a záhonyi vonalon

Meghibásodott a biztosítóberendezés a Budapest-Szolnok-Záhony vasútvonalon Kisújszállás és Karcag között, emiatt jelentős késéssel közlekednek a vonatok péntek délelőtt.

2014.08.15 08:59MTI

A Mávinform tájékoztatása szerint az egyik vágányon az átépítés miatt nem, a másikon pedig csak váltakozó irányban, szigorúbb biztonsági előírások mellett tudnak közlekedni a vonatok, ezért 30-50 perces késésekre kell számítani.

A MÁV szakemberei megkezdték a hiba keresését és a helyreállítást, amellyel várhatóan 10 órára végeznek.

Megjavították a biztosítóberendezést a záhonyi vonalon

Megjavították a MÁV szakemberei a Kisújszállás és Karcag között meghibásodott biztosítóberendezést, de a Budapest-Szolnok-Záhony vasútvonalon csak délutánra állhat helyre a menetrend - közölte a Mávinform sajtóügyeletese 10 óra előtt.

Both Ferenc közlése szerint a déli órákig még 30-50 perces késésekre kell számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.