Döbrököz

Szétvert bútorok és testi sértés - csalódott férfi a volt élettárs lakásában

A gyanúsított a cselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök őrizetbe vették.

2014.09.17 11:28ma.hu

A rendelkezésre álló adatok alapján Döbröközön 2014. szeptember 15-én a 36 éves helyi F. Gábor többször megfenyegette volt élettársát, majd az esti órákban a nő lakásába az ajtó befeszítését követően bement és a berendezési tárgyakat megrongálta.

A férfi az időközben hazaérkező sértettnek egy szekrényt lökött, aki ennek következtében megsérült. A 36 éves nő rögtön értesítette a rendőrséget. A Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínre mentek, F. Gábort előállították és gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás bűntett, rongálás vétség, valamint könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A gyanúsított a cselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.