Lehet haladni az Andrássy úton

Megindult a forgalom három sávban a Kodály köröndnél

A Hősök tere felé az egyik, az Oktogon irányába mindkét sávon megindult a forgalom a budapesti Andrássy úton, a Kodály köröndnél, ahol korábban egy balesetveszélyes daru miatt elterelték a forgalmat.

2014.09.16 13:48MTI

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondta: a sérült gémszerkezetet már leszerelték, de még dolgoznak a helyszínen.

A szóvivő korábban azt közölte, hogy a húsz méter magas daru szétszerelése közben történt a baleset, amelynek következtében a daru 10-12 méteres vízszintes gémje lógott a szerkezeten.

Átmenetileg mindkét irányban terelték a forgalmat a helyszínen.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta: az 1-es metró (a kisföldalatti) a Mexikói út felé a Kodály körönd állomáson megállás nélkül halad át, a 105-ös busz pedig módosított útvonalon közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.