Stop

Közúti forgalomkorlátozás a megbillent daru miatt

Már az autósok forgalmát is korlátozzák a szétszerelés közben megsérült daru miatt Budapesten, az Andrássy úton, a Kodály köröndnél.

2014.09.16 11:53MTI
Fotó: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményében azt írta: a VI. kerületi Kodály köröndön a leégett lakóépület mellett felállított toronydaru meghibásodott és emiatt megbillent. A katasztrófavédelem bontási munkájának biztosítása érdekében a rendőrök az Andrássy út Kodály köröndi szakaszának Hősök tere felé haladó oldalán a külső forgalmi sávot lezárták, a gyalogosforgalmat pedig a lakóépület előtt segítik.

Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta: a kisföldalatti sem áll meg a Kodály köröndnél.

A szóvivő közlése szerint a húsz méter magas daru szétszerelése közben történt baleset, amelynek következtében a daru 10-12 méteres vízszintes gémje lóg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.