Brutálisan megverték

Majdnem az életébe került, hogy rászólt a szabálytalankodóra

Szabálytalanul kanyarodott be a parkolóba egy füzesabonyi férfi, majd ezt követően brutálisan bántalmazta a mögötte haladó autóst, mert az a szabályszegést szóvá tette neki.

2014.09.11 11:15Havariapress
freedigitalphotos.net/arztsamui

A Heves Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat az agresszív járművezetővel szemben - értesült a HavariaPress.

A vádlott február 17-én kora délelőtt Füzesabonyban, az általa vezetett személygépkocsival közlekedve váratlanul, irányjelzés nélkül fordult be az Egyetértés utcában a bíróság előtti parkolóba.

A sértett, aki a járművével mögötte haladt, és így észlelte a szabálytalan manővert, a vádlott gépkocsija mellé parkolt, leengedte az ablakot, és a vezetőülésből átszólt a férfinak, hogy legközelebb használhatná az indexet.

Ebből szóváltás alakult ki közöttük, melynek során a vádlott kiszállt a járművéből, a sértett gépkocsijához lépett, és az abból szintén kiszállni készülő sértettet az utastérbe hajolva előbb kézfejjel orron, majd ököllel, közepes erővel a bal bordaíve alatt megütötte.

Ezt követően a sértett, akinek a bántalmazástól az orra vérezni kezdett, elhagyta a helyszínt és hazament, később azonban egyre erősebb vesetáji fájdalmat érzett, ezért őt az egyik ismerőse kórházba szállította.

Ekkora - a vádlott bordaív alatti ütése nyomán bekövetkezett léprepedés miatt - már jelentős hasűri vérgyülemet diagnosztizáltak nála, ezért azonnali - lépeltávolítással járó - életmentő műtétet kellett elvégezni rajta. A 34 éves vádlottat a rendőrség másnap bűnügyi őrizetbe vette.

A Heves Megyei Főügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a törvényszék próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki a vádlottal szemben, valamint kötelezze őt az eljárás során felmerült - százezer forintot meghaladó - bűnügyi költség megfizetésére is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.