Légzésvédelem

Nem volt egyszerű, de lehozták a víztoronyban rekedt embert

Emelő segítségével, alpintechnikával, légzésvédelmi felszerelésben hozták le azt az embert, aki víztoronyban rekedt Ráckeresztúron.

2014.09.06 15:57MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei Katasztrófavédelem szóvivője elmondta, a mentők vizsgálják a férfit, aki karbantartási munkálatok közben lett rosszul és elvesztette az eszméletét.

A szóvivő korábban azt mondta, a ráckeresztúri, szentlászlópusztai 22 méter magas víztoronyban munkálatokat végeztek, a torony belsejét festették, eközben valaki elvesztette az eszméletét, valószínűleg a festékhígítótól lett rosszul.

A mentés azért volt bonyolult, mert azt a tűzoltóknak légzésvédelmi felszerelésben kellett elvégezniük, viszont ezt viselve a szűk helyen alig fértek be - mondta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.