Nagykanizsa

Megbontotta a szél a víztorony tetejét, nem férnek hozzá a tűzoltók

A lakótelepi és családi házak közelében álló víztorony tetőszerkezetéről nagyobb lemezdarabok hullanak a földre.

2014.05.04 10:55MTI
Forrás: youtube.com

A viharos szél megbontotta az egyik nagykanizsai víztorony tetőszerkezetét, de a tűzoltók egyelőre nem tudják megközelíteni a födémet - közölte vasárnap délelőtt a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A rendőrség két utcát is lezárt a környéken.

A Teleki és a Hevesi Sándor utca kereszteződésében, lakótelepi és családi házak közelében álló víztorony tetőszerkezetéről nagyobb lemezdarabok hullanak a földre.

A tűzoltók a szél miatt nem tudnak beavatkozni a magasból mentő eszközeikkel, a víztorony épületéből pedig nem lehet feljutni a tetőre. A műemléki védettségű, több mint harminc méter magas épületet körbekordonozták. A közlekedőket arra kérik, hogy kerüljék el a helyszínt - közölte a katasztrófavédelem.

A lehulló lemezdarabok miatt a rendőrség két utcát is lezárt, a Teleki utcát a Rózsa utca felé, a Hevesi utcát pedig a Csokonai utca felé, ez utóbbi a nagy forgalmú 61-es főút egy szakasza. A forgalmat a rendőrség eltereli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.