Garázda gaz ember

Kihívóan közösségellenes magatartás Siófokon

Felrúgta a reklámtáblát, egy árusító bódé oldalát ütötte, valamint társaival dulakodott egy külföldi férfi.

2014.08.26 08:35ma.hu

A Siófoki Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy külföldi állampolgár ellen - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi 2014. augusztus 24-én 21 óra 40 perc körüli időben Siófokon, egy rendezvény területén egy reklámtáblát felrúgott, majd egy árusító bódé oldalába beleütött. Társai megpróbálták csitítani, azonban még velük is dulakodni kezdett.

A fiatalember cselekményével olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsított, mellyel másokban megbotránkozást, riadalmat keltett.

Marcell P-t az egyenruhások elfogták, a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították és 2014. augusztus 25-én – szabadlábon hagyása mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.