Egy súlyos, két könnyebb sérült

Frontális karambol és dugó Üllő közelében

Egy ember súlyosan, kettő könnyebben megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött a 4-es főúton Üllő közelében vasárnap délután, az útszakaszon jelentős torlódás alakult ki.

2014.08.24 16:00MTI
MTI/Lakatos Péter

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elomondta: a péteri leágazásánál történt karambolt követően a monori tűzoltók kiemelték a járművekből a sérülteket, s átadták őket a mentőknek. Hogy melyik járműben hány ember ült, azt egyelőre nem tudni.

Az érintett útszakaszon félpályás lezárás van, a forgalmat terelik, a térségben közlekedőknek hosszú kocsisorra kell számítaniuk, azt érdemes kerülni - tette hozzá a szóvivő.

MTI/Lakatos Péter


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.