A Jászberényi úton

Autóval ütközött a 68-as busz, egy ember meghalt

Az autó roncsai közül a tűzoltók kimentettek egy fiatal férfit, de a mellette ülő idős emberen már nem tudtak segíteni.

2014.08.22 11:32MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Súlyos baleset történt Budapesten, a X. kerületi Jászberényi úton: egy 68-as busz és egy személyautó ütközött, az autóban egy idős férfi a helyszínen életét vesztette - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: a Jászberényi úti felüljáró közelében történt a baleset, a csuklós busszal ütköző autó roncsai közül a tűzoltók kimentettek egy fiatal férfit, de a mellette ülő idős emberen már nem tudtak segíteni, ő a helyszínen életét vesztette.

Hozzátette: a buszon tízen utaztak, közülük két embert vizsgálnak a mentők. A forgalom jelenleg fél pályán halad. A mentés idejére a Jászberényi utat teljes szélességében le kellett zárni.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebookon közölte: a 68-as, 161-es, 161A, 162-es, 162A, 168E és a 262-es autóbusz a baleset miatt terelve közlekedik, nem áll meg a Kossuth Nyomdánál, a 168E autóbusz pedig a Jászberényi út/Tarkarét utca megállót nem érinti.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.