Balatonújlak, Győr

Az M7-es felszabadult, a 85-öst viszont lezárták

A járműben hárman utaztak, maguk szálltak ki az autóból, a mentők ápolják őket.

2014.08.24 08:56MTI
Forrás: youtube.com

Ismét zavartalan a forgalom az M7-es autópályán Balatonújlaknál, ahol vasárnap hajnalban a főváros felé vezető oldalon árokba borult egy kisbusz, és emiatt teljes szélességében lezárták az utat - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az elsődleges információk alapján egy kisbusz vezetője - eddig tisztázatlan körülmények között - elvesztette uralmát járműve felett.

A járműben hárman utaztak, maguk szálltak ki az autóból, a mentők ápolják őket - közölte korábban az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a 170-es kilométerszelvényben történt balesetről tájékoztatva.

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 85-ös főutat Győr közelében - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap reggel.

Kocsis Tünde alezredes elmondta, hogy az 1-es főút csomópontjánál gyalogost gázolt el egy személyautó. A helyszínelés idejére mellékutakon Ikrény felé terelik a forgalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.