Debrecen

Újra kellett éleszteni egy hatéves kisfiút a strandon

A fürdőzők figyeltek fel az egyik medence vizében lebegő gyerekre.

2014.08.20 17:17MTI

Újra kellett éleszteni egy hatéves kisfiút szerda délután a debreceni strandon, a gyerek jól van - közölte az Országos Mentőszolgálat észak-alföldi orvos igazgatója.

Pápai György elmondta, hogy a fürdőzők figyeltek fel az egyik medence vizében lebegő gyerekre. Az úszómesterek azonnal megkezdték az eszméletlen kisfiú újraélesztését, majd a mentők folytatták, akik stabilizálták az állapotát.

A fiút a mentők jó keringéssel vitték a Kenézy kórház traumatológiájára, ahonnan a megfelelő vizsgálatok elvégzése után átszállították a debreceni gyermekklinika intenzív osztályára. A gyerek jó állapotban van - tette hozzá a mentők orvos igazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.