Bóly- Pécs

Parfümlopáson bukott meg egy - most már volt - rendőrtiszt

D. István egy pécsi drogériában eltávolította egy 14 ezer forint értékű parfüm áruvédelmi címkéjét, majd az illatszerrel elsétált.

2014.08.18 12:54MTI
Forrás: youtube.com

Vádat emelt a Pécsi Nyomozó Ügyészség a napokban egy volt rendőrtiszt ellen, miután parfümlopás miatt büntetőeljárás indult ellene - tájékoztatott a Baranya Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Nyári Roland - pontosítva és kiegészítve a Borsban hétfőn megjelent információt - elmondta, hogy július 20-án, az akkor még Bóly rendőrőrsén parancsnokhelyettesként dolgozó D. István egy pécsi drogériában eltávolította egy 14 ezer forint értékű parfüm áruvédelmi címkéjét, majd az illatszerrel elsétált.

Viselkedése gyanússá vált az alkalmazottaknak, ezért a biztonsági őr utánament, és felszólította, hogy menjen vissza vele az üzletbe. A férfi ennek eleget tett, de út közben eldobta a parfümöt, amelyet azonban a lopás gyanúja miatt kihívott rendőrök megtaláltak.

Nyári Roland kitért arra, hogy D. István kezdeményezte szolgálati viszonyának megszüntetését, ma már nem dolgozik a rendőrségnél. Hozzátette: az ügyészség a férfit lopás vétségével vádolja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.