Felborult autó az M1-esen

Több kilométeres torlódás Biatorbágynál!

Kisodródott az útról, majd felborult egy német rendszámú személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Biatorbágynál péntek délután, a környéken nagy a dugó.

2014.08.15 17:47MTI

Csámpai Attila Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő tájékoztatása szerint a kocsiban ülő két embert még a tűzoltók kiérkezése előtt kivették a roncsból. Az első információk szerint egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, a másikuk könnyebben sérült meg.

Mentőautó és helikopter is érkezett a sztrádára. A szakaszon egy sávon halad a forgalom, emiatt már öt kilométeres a kocsisor - mondta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.