Sávlezárásra kell készülni

Burkolatjavítás miatt torlódhat szombaton az M0-ás Győrnél

Sávlezárással járó burkolatjavítást végeznek az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Gyál térségében szombat reggel nyolc órától, emiatt dugóra lehet számítani

2014.08.15 17:02MTI
freedigitalphotos.net/nuttakit

Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője elmondta, hogy a munkálatok idejére az M0-s 33-as kilométerszelvényénél lezárják a két külső sávot, így ezen a szakaszon csak egy sávon haladhat majd a forgalom.

A társaság szakemberei gyorskötő betonnal javítják a betonburkolatot, és a sávokat a munka elvégzése után, vasárnap reggel nyolc óra körül adják vissza az autósoknak.

A várható torlódás miatt a forgalmi helyzetről érdemes lesz tájékozódni az Útinform honlapján - tette hozzá az osztályvezető.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.