Nyomravezetői díj visszavonva

Elkábított egy beteget, majd kirabolta

Az ismeretlen nő a betegnek azt állította, hogy a főnővér küldött neki egy italt, amit a hátralévő vizsgálatok előtt meg kell innia. A sértett az italtól bódult állapotba került és magatehetetlenné vált.

2014.08.15 13:14ma.hu
Fotó: police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat 13040/1854/2014. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Kardos-Villányi Klára ellen.

A jelenleg rendelkezése álló adatok szerint az 52 éves nő 2014. május 5-én 9 óra és 11 óra közötti időben bement egy kistarcsai egészségügyi intézménybe, ahol összeismerkedett egy beteggel.

A sértettnek azt állította, hogy a főnővér küldött neki egy italt, amit a hátralévő vizsgálatok előtt meg kell innia. A beteg az italtól bódult állapotba került és magatehetetlenné vált. Ezt kihasználva a nő bement a sértett betegszobájába és onnan eltulajdonította táskáját, amiben készpénz, iratok, valamint mobiltelefon volt.

A gödöllői rendőrök beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 52 éves Kardos-Villányi Klárát. A nő felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a Gödöllői Rendőrkapitányság körözését rendelte el.

A keresett nő körülbelül 165-170 centiméter magas, erős testalkatú, haja szőke színű és arca pirospozsgás.

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Kardos-Villányi Klára tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látja őt, hívja a 06-28/524-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” (h-cs: 8-16, p: 8-13) zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.