Róluk tudnak

Mérleg, csütörtökig: 22 drogos, egy drogárus a Szigeten

Egy körözött bűnözőt is sikerült a rendőröknek elfogniuk.

2014.08.14 19:24Havariapress

Csütörtök reggelig 33 embert fogtak el bűncselekmény elkövetése miatt a Sziget Fesztivál területén. A HavariaPress úgy tudja, főként kábítószeresek akadtak eddig horogra, de egy körözött bűnözőt is sikerült a rendőröknek elfogniuk.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság félidős összesítése szerint, augusztus 14-én 8 óráig összesen 33 főt fogtak el bűncselekmény elkövetése miatt a Szigeten. 22 fiatal ellen kábítószer-birtoklás, 1 ember ellen kábítószer-kereskedelem miatt indítottak eljárást.

Egy-egy ember rongálás és garázdaság miatt, 6 ember lopás, 2 fő jogtalan elsajátítás miatt felelhet. Jármű önkényes elvétele miatt egy ember ellen nyomoznak.

A rendőrök a fesztivál területén egy körözött személyt fogtak el eddig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.