Négyen támadtak a férfire

20 perc alatt elfogták a rablókat

Három férfi és egy nő támadott meg és rabolt ki egy embert szerdán este Miskolcon.

2014.08.14 10:43Havariapress
freedigitalphotos.net/worradmu

Csütörtökön este negyed 10-kor, a megyeszékhely Szentgyörgy útján támadott meg egy 44 éves férfit egy négytagú rablóbanda. A három férfi és a nő belekötött az áldozatba, majd ütni kezdték, s elvették a pénzét.

Az útonállók a csekély zsákmánnyal elmenekültek. A rendőrök a bejelentéstől számított húsz percen belül azonosították, elfogták majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították a gyanúsítottakat.

A 41 éves G. Zsoltot, a 33 éves L. Zsoltot, a 38 éves Sz. Józsefet, valamint a 33 éves Sz. Jánosnét őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatásukat

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.