Szörnyűség

Gyermeket gázolt a 49-es villamos a Kálvin téren

Egy gyermeket gázolt el a 49-es villamos Budapest V. kerületében, a Kálvin téren.

2014.08.13 16:22MTI/ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese, Dudás-Kanyog Andrea elmondta: a Buda felé tartó villamos egy tizenkét éves, külföldi kisfiút gázolt el. A baleset oka eddig tisztázatlan.

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI kérdésére azt közölte: a fiút súlyos sérülésekkel, de stabil állapotban szállították kórházba a mentők.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közlése szerint a gyermeket a fővárosi tűzoltók és a BKV szakemberei szabadították ki a szerelvény alól.

A Kálvin téren történt a baleset, a gyermeket a mentők ápolják - írja a Katasztrófavédelem honlapján.

A gyermeket a fővárosi hivatásos tűzoltók és a BKV szakemberei szabadították ki a szerelvény alól, jelenleg a mentők ápolják.

A mentési munkálatok ideje alatt a 47-es, 49-es villamos a Szent Gellért tér és Deák Ferenc tér között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal lehet utazni.

A balesethez a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották.

A BKK közleménye a közösségi oldalán:

A 47-es és 49-es villamos újra a teljes útvonalán jár. A menetrend helyreállásáig a pótlóbuszok is segítik a közlekedést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.