Fesztiválon

13 éves lánnyal erőszakoskodott

Szexuális erőszakkal gyanúsítanak egy 17 éves fiatalembert, aki egy hosszúperesztegi rendezvényen erőszakoskodott egy 13 éves lánnyal.

2014.08.13 09:09Havariapress
freedigitalphotos.net/worradmu

Fiatalokból álló társaság szórakozott egy Hosszúperesztegen tartott szabadtéri rendezvényen augusztus 2-án. A tizenéves fiúk és lányok táncoltak, ismerkedtek egymással.

Egy alsóújlaki fiú közelebbi kapcsolatba szeretett volna kerülni az egyik egervögyi lánnyal. A 13 éves lány elmondása szerint a 17 éves fiú erőszakosan viselkedett vele szemben. A rendőröknek a lány édesanyja jelezte az esetet.

A sárvári rendőrök a bejelentéstől számított négy órán belül elfogták és őrizetbe vették a fiatalembert, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az őrizetbe vett, szexuális erőszakkal meggyanúsított fiút a Szombathelyi Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.