Azonnali hatályú a felmondás

Kirúgta a TV2 Győzikét: nem tűrik az erőszakot

Azonnali hatállyal megszüntette a TV2 a közös munkát Gáspár Győzővel és családjával, miután a híresség a csatorna szerint "megrángatta és durván szidalmazta" az egyik munkatársukat.

2014.07.23 17:36ma.hu

Azonnali hatállyal felbontotta a TV2 a szerződést Gáspár Győzővel, aki az Édes élet című szórakoztató műsor egyik állandó szereplője volt. Az eset hátteréről közleményt adtak ki, ezt az alábbiakban változtatás nélkül tesszük közzé.

"2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól.

A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel.
"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.