Páncéltörő

Elszállítják a tüzérségi lövedéket a Teleki térről

Az átmenetileg kiürített Dobozi utcai és Magdolna utcai lakásokba visszatérhettek a lakók, az ideiglenes útlezárást is feloldották.

2014.08.12 20:06MTI

Elszállítják a budapesti Teleki téren talált világháborús tüzérségi lövedéket, a környékbeli lakók visszatérhettek otthonukba - közölte a Magyar Honvédség tűzszerészetének kommunikációs tisztje kedd este.

Várkonyi Melinda elmondta, a tűzszerészek egy 7,5 centiméteres német páncéltörő gránátot azonosítottak. Mivel a gránát nem kilőtt állapotú, a tűzszerészek a helyszíni hatástalanítás helyett a Magyar Honvédség központi gyűjtőjébe szállítják.

Az átmenetileg kiürített Dobozi utcai és Magdolna utcai lakásokba visszatérhettek a lakók, az ideiglenes útlezárást is feloldották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.