Átadták

Eldorado 2.0? Megújult a Teleki téri piac

A piac az 1950-es években jött létre, és az elmúlt hatvan évben semmilyen felújítási munkálatot nem végeztek rajta.

2014.05.09 11:52MTI
Forrás: youtube.com

Átadták a megújult józsefvárosi Teleki téri piacot pénteken. A beruházás több mint félmilliárd forintba került.

Kocsis Máté (Fidesz), a főváros VIII. kerületének polgármestere az átadón elmondta, hogy a hatvanéves piac felújításról 2010-ben döntött a józsefvárosi önkormányzat. A régi piac helyett egy újat építettek az önkormányzat saját forrásából.

A piac az 1950-es években jött létre, és az elmúlt hatvan évben semmilyen felújítási munkálatot nem végeztek rajta - mondta.

Kocsis Máté közölte, hogy az árusok bérleti díjai nem változtak a felújítás után. Szólt arról is, hogy a Teleki téren eddig nyolc házat újítottak fel, és megkezdődött az ottani park felújítása is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.