Sziget

Külföldi drogosokat fogtak a Szigeten - de a koncertekre mehetnek

A III. kerületi rendőrök két francia, egy belga, egy olasz, egy svájci, egy dán és egy nigériai állampolgár ellen indítottak eljárást.

2014.08.12 19:48Havariapress

Nyolc embernél találtak kábítószert a rendőrök a Sziget Fesztivál első napján. Egy brit fiatalembert őrizetbe vettek, a többi külföldi fiatalt szabadlábon hagyták a rendőrök.

A hétfői ellenőrzések alkalmával több személynél találtak kábítószergyanús anyagot a rendőrök a fesztivál területén. A tiltott szerek a fiatalok ruházatából kerültek elő.

A III. kerületi rendőrök két francia, egy belga, egy olasz, egy svájci, egy dán és egy nigériai állampolgár ellen indítottak eljárást kábítószer birtoklás miatt. A fiatalokat nem vették őrizetbe.

Egy gépjárműben jelentősebb mennyiségű kábítószert találtak, emiatt egy brit fiatalembert őrizetbe vettek. A rendőrök kezdeményezték a brit férfi bíróság elé állítását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.