Újhartyán

A bolgár kisteherautó utasai a halálos áldozatok az M5-ösön

Az első információkkal szemben nem három jármű karambolozott, hanem egyet, egy utasokat szállító bolgár kisteherautót ért baleset.

2014.08.11 11:23MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy bolgár rendszámú kisteherautó két utasa halt meg az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán történt hétfő délelőtti balesetben - tájékoztatott a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila közölte: az első információkkal szemben nem három jármű karambolozott, hanem egyet, egy utasokat szállító bolgár kisteherautót ért baleset. A jármű többször megpördült, majd a szalagkorlátnak ütközött. Két utas életét vesztette, ketten súlyosan, hárman könnyebben megsérültek. A súlyos sérülteket mentőhelikopter vitte kórházba.

Az M5-ös érintett szakaszát mindkét irányban teljes szélességében lezárták.

A rendőrség egyebek mellett azt közölte honlapján, hogy a Budapest és a Kecskemét felé haladókat is az 5-ös útra terelik, és azt tanácsolják, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.