Újhartyán

Személyautó, kisteherautó, motor, M5-ös - két halálos áldozat

Halálos baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Újhartyánnál.

2014.08.11 10:33MTI

Három jármű ütközött össze, két ember meghalt, többen megsérültek hétfő délelőtt az M5-ös autópálya főváros felé vezető oldalán Újhartyán térségében. A sztráda érintett szakaszát lezárták - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy egy személyautó, egy kisteherautó és egy motor karambolozott még ismeretlen körülmények között. A balesetben két ember meghalt, az első információk szerint ketten súlyosan, ketten könnyebben megsérültek. A helyszínre mentőhelikoptert várnak.

Az M5-ös érintett szakaszát mindkét irányban teljes szélességében lezárták, miközben a dabasi tűzoltók megkezdték a műszaki mentést - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.