Raktárépületből loptak

Bíróság előtt felelhetnek a fémtolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két férfivel szemben, akik egy sárospataki vállalat raktárépületéből loptak.

2014.08.11 04:30ma.hu
freedigitalphotos.net/suphakit73

A Sárospataki Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást R. János 49 éves pácini lakossal és 40 éves györgytarlói társával, N. Attilával szemben.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. szeptember 13-án 23 óra 30 perckor Sárospatakon, az egyik helyi cég raktárépületéből rézkábeleket és különféle fém anyagokat tulajdonítottak el.

A terheltekkel szemben folytatott eljárást a Sárospataki Rendőrkapitányság 2014. augusztus 7-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészségre - olvasható a rendőrség honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.