Hajdúdorogon

Leégett a családi ház, a tulajdonost a kertben találták holtan

Az épülethez tartozó kert átvizsgálásakor az egyik fánál megtalálták a tulajdonos holttestét.

2014.08.10 13:22MTI

Kigyulladt egy 50 négyzetméteres családi ház vasárnap hajnalban Hajdúdorogon, a kertben megtalálták a tulajdonos holttestét - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Kelemen-Madai Petra tűzoltó hadnagy tájékoztatása szerint a vályogfalú épület tetőszerkezetéről a lángok átterjedtek az egész házra. A hajdúnánási és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók megfékezték a tüzet.

A szomszédok bejelentése alapján feltételezhető volt, hogy tartózkodik valaki a lakásban, a tűzoltók ezért átvizsgálták a helyiségeket, de az épületben nem találtak senkit. Az épülethez tartozó kert átvizsgálásakor azonban az egyik fánál megtalálták a tulajdonos holttestét - tette hozzá a katasztrófavédelmi szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.