Tűz

Öt perc alatt leégett a Szív utcai háztömb teteje - fotók!

A szemtanúk először azt vették észre, hogy füstöl a Szív utca-Andrássy út sarkán álló háztömb, 5 perc múlva már teljesen leégett a tető. Lezárták az Andrássyt, kiürítik a környéket.

2014.07.15 16:49ma.hu

Kigyulladt egy háztömb a budapesti Andrássy út 83-85 szám alatt, a Kodály körönd szomszédságában, a tetőtér 100 négyzetméteren lángolt, a tűz gyorsan terjedt, rövid időn belül az egész tetőszerkezet leégett.

Képek: Facebook user Tóth Richard

A katasztrófavédelem közleménye szerint 55 tűzoltó oltja az Andrássy úti házat, további egységek tartanak a helyszínre, lezárták a környéket is.

Az épületet és a környékét kiürítik, a közlemény szerint két tűzoltóraj járja a lakásokat és kíséri ki a lakókat, a szomszédos házat a rendőrség üríti ki.

Az egész város szirénáktól hangos, dolgoznak a tűzoltók. Pláne, hogy kigyulladt a metró is!!!

Néhány perc alatt végzett a tűz a tetővel


Budáról is látni



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.