Gyilkos mozdony

Gázolt a vonat Sülysápon

Halálra gázolt egy nőt a vonat kedd délután Sülysápon, a helyszínelés befejezéséig a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon a vonatok 30-40 percet késhetnek

2014.08.05 17:35MTI
Forrás: Wikipedia

A helyszínelés ideje alatt a vasútállomás csak korlátozottan használható, emiatt a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonal elővárosi-, illetve békéscsabai távolsági (InterCity) összeköttetése lelassul, akár 40 perces késések is előfordulhatnak - közölte a Mávinform.

A rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben - mondta az MTI érdeklődésére Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.