Csütörtök hajnaltól

Újraindulhat a vonatközlekedés Tab és Mernye között

A pálya a szombat hajnali özönvízszerű esőzés következtében rongálódott meg a Kaposvár-Siófok vasútvonal Felsőmocsolád és Kisbárapáti közötti szakaszán.

2014.08.05 08:58MTI

A Kaposvárt Siófokkal összekötő vasútvonalon, Tab és Mernye között továbbra is vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat, a pálya helyreállításával a tervek szerint csütörtök hajnalig végeznek, ekkor indulhat újra a vonatközlekedés ezen a pályaszakaszon is - közölte a Mávinform.

A pálya a szombat hajnali özönvízszerű esőzés következtében rongálódott meg a Kaposvár-Siófok vasútvonal Felsőmocsolád és Kisbárapáti közötti szakaszán, a vízátfolyások több helyen elmosták.

A helyreállítás még tart, a szakaszon mintegy 50 méter hosszban kicserélik a vasbetonaljakat és új kavicságyazatot helyeznek el. Ha az időjárás engedi, a pályát augusztus 7-én hajnalra visszaadják a forgalomnak - írja közleményében a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.