Leégett a tetőszerkezet

Lakhatatlanná vált egy családi ház Lajosmizsén

Leégett egy családi ház tetőszerkezete pénteken Lajosmizsén, a tűzben senki sem sérült meg, de az épület lakhatatlanná vált.

2014.07.25 13:22MTI
freedigitalphotos.net/xedos4

Kovács Andrea Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő elmondta: a hármas, kiemelt fokozatú riasztás után hat járművel mintegy harminc helyi, kecskeméti, dabasi és ceglédi tűzoltó érkezett a Pacsirta utcai, 200 négyzetméter alapterületű épülethez.

A tetőszerkezet a gyors beavatkozás ellenére megsemmisült, a ház lakhatatlanná vált - tette hozzá a szóvivő. Az ingatlan tulajdonosait rokonaik fogadják be a helyreállítás idejére.

Az oltás utómunkálatai még tartanak a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett. Az ügyben tűzvizsgálati hatósági eljárás indult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.