Rendőri irányítás

Felborult autó miatt lassítják a forgalmat a 2-es úton

Baleset miatt rendőrök lassítják a forgalmat a 2-es úton Nógrád megyében, az 50-es kilométernél, mert felborult egy autó azon a szakaszon.

2014.07.24 12:10MTI

Útlezárás nincs, de a helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt a rendőrök a helyszínen irányítják és segítik a forgalmat - mondta Dankóné Nagy Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A 2-es út 50-es kilométerénél egy Balassagyarmat felé közlekedő külföldi rendszámú autó - eddig ismeretlen okból - áttért a szemközti sávba, ahol egy szabályosan közlekedő gépjármű az oldalának ütközött, és az előbbi kocsi felborult. A balesetben egy ember megsérült.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.